Enginyeria de la Conducta

Enginyeria de la conductaL'enginyeria de la conducta es constitueix com l'aplicació pràctica i precisa de coneixements científics per a l'elaboració, el perfeccionament i el maneig de tècniques d'establiment, manteniment o modificació de conductes humanes.

L'enginyeria de la conducta facilita la generació de relacions que permet la realització de prediccions de futur, i conseqüentment, en la mesura que les condicions pertinents poden ser alterades i fins i tot controlades, permet "controlar" el futur..

A Nechi Group estem especialitzats en àrees de les ciències de la psicologia de la conducta i proporcionem eines i solucions orientats a:

  • Consultoria, assessorament i anàlisi en comportament no verbal.
  • Disseny i desenvolupament de solucions IT en la gestió del comportament, de manera que ajudem a millorar aspectes relatius a la cognició, la comunicació i la percepció, així com la detecció precoç i el tractament de deficiències cognitives.
  • Disseny d'espais pensats per a la interacció conductual, ajudant a millorar capacitats personals específiques com el lideratge, l'empatia o la capacitat analítica, entre d'altres.
  • Implementació de algorismes d'anàlisi en l'àmbit clínic, esportiu, seguretat, etc.

Nechi Group

Nechi Group

 

Contacte

 Barcelona

 Carrer Entença, 95, 5º Planta

 +34 93 215 31 95

info@nechigroup.com